Kategorie receptů
- Autor: Terinana
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 150 |
Cibule | 100 |
Květák | 400 |
Dochucovadla:
Sůl, bílý pepř, vegeta
Energetická hodnota celkem: 1465 kJ
Bílkoviny (g): 25,
Tuky (g): 15,
Sacharidy (g): 32,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 19,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 366 kJ
Bílkoviny (g): 6.3, Tuky (g): 3.8, Sacharidy (g): 8, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 4.8, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Květák uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Na pánvi orestujeme cibuli do růžova a přidáme květák. Poté přidáme rozšlehané vajíčka.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.