Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Salát z červené čočky

Zpět
  • Autor: Berysvob
  • Uživatelský recept
  • Porce: 9.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 4159 kJ

Bílkoviny (g): 85, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 142, SAFA (g): 2, Cukry (g): 34, Vláknina (g): 14, Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 462 kJ

Bílkoviny (g): 9.4, Tuky (g): 0.8, Sacharidy (g): 15.8, SAFA (g): 0.2, Cukry (g): 3.8, Vláknina (g): 1.6, Sůl (g): 0.4

Postup přípravy

Uvařenou červenou čočku (pozor, vaří se jen cca 10 minut bez namáčení!!), kterou jsme při vaření ochutili solí, lžičkou sojové omáčky, vinným octem a česnekem, necháme vychladnout. Nakrájíme ingredience, smícháme s čočkou, zakápneme balsamikovým octem a olivovým olejem a pak už si jen pochutnáme.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři