Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Pizza z karfiolového cesta

Zpět
  • Autor: shipka45
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

soľ, kurkuma, zel.zmes dobroty, rasca,

Energetická hodnota celkem: 2866 kJ

Bílkoviny (g): 59, Tuky (g): 28, Sacharidy (g): 50, SAFA (g): 9, Cukry (g): 22, Vláknina (g): 16, Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 1433 kJ

Bílkoviny (g): 29.5, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 25, SAFA (g): 4.5, Cukry (g): 11, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 2.5

Postup přípravy

Karfiól rozmixujte v mixéri na malé “ryžové” kúsky. Rozmixovaný karfiól dajte na panvicu a opekajte do zmäknutia až je. karfiól mäkký a začína byť dohneda. Necháme ho troch vychladnuť,,pridáme otruby, vajíčko, štipku prášku do pečiva, soľ,mletej rasce, spracujeme cesto, ktoré rukami roztlačíme do papierom vyloženého formi na pizzu a dáme zapiecť do rúry rozohriatej na 200°C na 15 minút, Pizza vyberieme z rúry, potrieme pikantnou paradajkovo- paprikovou pomazánkou (vlastný polotovar), nato poukladáme šunku, šampiňóny, olivy a pokrájanou paradajkou. Vložíme opäť do rúry zapiecť na ďalších 15 minút. Zasa vyberieme pizzu von z rúry, posypeme strúhaným syrom a vložíme ešte dopiecť na 6-8 minút.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři