Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Pomazánka z pečeného lilku

Zpět
  • Autor: fonty
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Lilek320
Olivový olej10
Česnek40
Tvaroh odtučněný Albert Quality100

Dochucovadla:

pepř, sůl

Energetická hodnota celkem: 1125 kJ

Bílkoviny (g): 16, Tuky (g): 9, Sacharidy (g): 30, SAFA (g): 5, Cukry (g): 19, Vláknina (g): 10, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Lilek omyjeme a podélně rozpůlíme. Do dužiny uděláme zářezy, abychom neprořízli spodní slupku. Do jednotlivých zářezů vložíme tenké plátky oloupaného česneku, osolíme, opepříme, pokapeme olivovým olejem a pečeme v troubě na 200°C přibližně hodinu (30min. přikruté alobalem, poté odkryté).

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

30. 08. 2013 12:04
A potom se lilek rozmixuje a smíchá s tvarohem???

Naši partneři