Kategorie receptů
- Autor: zuhluch
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuře bez kůže průměr | 1750 |
Citrony | 300 |
Olej olivový | 30 |
Ciabatta | 65 |
Šunka parmská | 90 |
Fazolky | 200 |
Cibulka jarní | 100 |
Petržel - nať | 50 |
Salát hlávkový | 350 |
Energetická hodnota celkem: 12970 kJ
Bílkoviny (g): 411,
Tuky (g): 118,
Sacharidy (g): 91,
SAFA (g): 44,
Cukry (g): 41,
Vláknina (g): 26,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 2162 kJ
Bílkoviny (g): 68.5, Tuky (g): 19.7, Sacharidy (g): 15.2, SAFA (g): 7.3, Cukry (g): 6.8, Vláknina (g): 4.3, Sůl (g): 1
Postup přípravy
mm
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.