Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Polévka z dýně Hokaidó

Zpět
  • Autor: GabrielaC
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 8.00

Ingredience

Dochucovadla:

Ochutíme solí, pepřem, mušk. oříškem, česnekem, popř. zázvorem. Můžeme přidat Masoxový vývar.

Energetická hodnota celkem: 2311 kJ

Bílkoviny (g): 15, Tuky (g): 15, Sacharidy (g): 89, SAFA (g): 2, Cukry (g): 53, Vláknina (g): 30, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 289 kJ

Bílkoviny (g): 1.9, Tuky (g): 1.9, Sacharidy (g): 11.1, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 6.6, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Na oleji zpěníme cibulku, přidáme mrkev a celer, lehce osmahneme. Pak přidáme na kousky nakrájenou, vypeckovanou dýni Hokaidó a necháme vařit do změknutí. Ponorným mixérem vyšleháme krémovou polévku.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři