Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Šaltibarščiai: litevská studená polévka

Zpět
  • Autor: ctiradove
  • Doba přípravy (min.): 5
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

Pepř, dobrovolně minimální množství česneku.

Energetická hodnota celkem: 1145 kJ

Bílkoviny (g): 17, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 34, SAFA (g): 3, Cukry (g): 13, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Smíchat kefír, červenou řepu i s 1-2 lžícemi nálevu, jarní cibulku, okurku, ředkvičky, pažitku. Opepřit, doplnit vařenými vejci nebo vařenými/pečenými brambory nebo studeným telecím nebo račími ocásky.

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři