Kategorie receptů
- Autor: veja47
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Créatif Trio zeleninová směs sterilovaná (Bonduelle) | 300 |
Červená řepa | 300 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Energetická hodnota celkem: 1811 kJ
Bílkoviny (g): 15,
Tuky (g): 13,
Sacharidy (g): 54,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 32,
Vláknina (g): 20,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 453 kJ
Bílkoviny (g): 3.8, Tuky (g): 3.3, Sacharidy (g): 13.5, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
250g uvařené oloupané červené řepy nahrubo nakrájet, přidat 50g nakrájené cibule, a jednu skleničku 3dl sterilované zeleniny do bramboroveho salátu, bez poloviny nálevu 1 pol lžíci oleje zamíchat přidat dle chuti sůl pepř
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.