Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Zapečené filé

Zpět
  • Autor: Betty13
  • Doba přípravy (min.): 25
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl citronový pepř

Energetická hodnota celkem: 3379 kJ

Bílkoviny (g): 98, Tuky (g): 22, Sacharidy (g): 46, SAFA (g): 2, Cukry (g): 28, Vláknina (g): 11, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 845 kJ

Bílkoviny (g): 24.5, Tuky (g): 5.5, Sacharidy (g): 11.5, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Zapékací misku pokapu olivovým olejem, dno zasypu silnou vrstvou mražené zeleniny (směs hrášek, mrkev a kukuřice), pokladu třemi plátky ryby, které osolím a okořením citronovým pepřem. Takto připravenou zap. mísu pokladu jedním nakrájeným rajčetem a jednou rozkrájenou mozzarelou (light). Dám péct do trouby na cca 30 minut.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři