Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Rybí filé s porkem

Zpět

Ingredience

Dochucovadla:

kari, mletý pepř

Energetická hodnota celkem: 1543 kJ

Bílkoviny (g): 31, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 25, SAFA (g): 2, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 772 kJ

Bílkoviny (g): 15.5, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 12.5, SAFA (g): 1, Cukry (g): 4.5, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 1.5

Postup přípravy

Na oleji zpěníme tenká půlkolečka nakrájené cibule , vložíme osolené a okořeněné folé a na pánvi s obou stran opečeme. Přidáme nakrájený porek, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Rybí filé vyjmeme , do pánve přidáme trochu másla, zaprášíme moukou a provaříme. Ochutíme

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři