Kategorie receptů
- Autor: meretka
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Žampiony marinované s koprem (Bonduelle) | 150 |
Červená řepa | 300 |
Tatarská omáčka light (Hellmann´s) | 15 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, tatarská omáčka (jogurt, kys. smetana)
Energetická hodnota celkem: 1110 kJ
Bílkoviny (g): 9,
Tuky (g): 4,
Sacharidy (g): 42,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 22,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 555 kJ
Bílkoviny (g): 4.5, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 21, SAFA (g): 0, Cukry (g): 11, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Uvařenou, oloupanou červ.řepu nastrouháme na struhadle - velké dírky jako na bramboráky, přidáme na kousky nakrájené žampiony, tatarskou omáčku(možno nahradit jogurtem nebo kys. smetanou), osolit, opepřit. Můžeme konzumovat ihned, nebo nechat v chladu uležet, chutě se krásně propojí.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.