Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Zeleninový salát s mozzarellou

Zpět
  • Autor: MartaKosutova
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 3.00

Ingredience

Dochucovadla:

sušený česnek, bylinková sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 1543 kJ

Bílkoviny (g): 20, Tuky (g): 20, Sacharidy (g): 27, SAFA (g): 9, Cukry (g): 17, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 514 kJ

Bílkoviny (g): 6.7, Tuky (g): 6.7, Sacharidy (g): 9, SAFA (g): 3, Cukry (g): 5.7, Vláknina (g): 2.7, Sůl (g): 0.7

Postup přípravy

Ledový salát natrháme na kousky, 1 mrkev a několik ředkviček (můžeme nahradit kukuřicí nebo žlutou paprikou) očistíme a nastrouháme nahrubo. cherry rajčátka nakrájíme na menší kousky. Vše smícháme, osolíme, opepříme, přidáme trochu cukru, 1 lžíci octa balsamico, 1 lžíci olivového oleje. Přidáme na kostičky nakrájenou mozzarellu, dle chuti posypeme sušeným česnekem. Podáváme v misce, můžeme ozdobit lžičkou bílého jogurtu nebo zakysané smetany a posypat slunečnicovými semínky.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři