Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Celozrnná buchta s jablky a ořechy

Zpět
  • Autor: Betty13
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 12.00

Ingredience

Dochucovadla:

skořice vanilkový cukr nebo skořicový

Energetická hodnota celkem: 10021 kJ

Bílkoviny (g): 75, Tuky (g): 56, Sacharidy (g): 413, SAFA (g): 13, Cukry (g): 179, Vláknina (g): 26, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 835 kJ

Bílkoviny (g): 6.3, Tuky (g): 4.7, Sacharidy (g): 34.4, SAFA (g): 1.1, Cukry (g): 14.9, Vláknina (g): 2.2, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Mouku, cukr a nasekané ořechy (hrst) smícháme s rozměklým máslem či herou v drobenku. Odebereme 1 hrnek drobenky a přidáme ostatní přísady. Pokud se Vám zdá těsto husté, zřeďte ho mlékem. Nakonec vmícháme jablka na kostičky (cca 4 hrnky). Vymažeme dortovou či vyšší koláčovou formu, nalijeme do ní těsto a to posypeme odebranou drobenkou. Dáme péct.

Fotografie

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři