Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

bravcove maso so zeleninou

Zpět
  • Autor: mannheims
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 3018 kJ

Bílkoviny (g): 40, Tuky (g): 47, Sacharidy (g): 34, SAFA (g): 19, Cukry (g): 20, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1509 kJ

Bílkoviny (g): 20, Tuky (g): 23.5, Sacharidy (g): 17, SAFA (g): 9.5, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Na oleji orestujeme maso, pridame nakrajanu zeleninu, trocha orestujeme a podlejeme bujonom, dusime kym maso nezmakne.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři