Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Bílá polévka - pajšlovačka

Zpět
  • Autor: yanek
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 8.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, libeček

Energetická hodnota celkem: 3243 kJ

Bílkoviny (g): 70, Tuky (g): 41, Sacharidy (g): 28, SAFA (g): 19, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 405 kJ

Bílkoviny (g): 8.8, Tuky (g): 5.1, Sacharidy (g): 3.5, SAFA (g): 2.4, Cukry (g): 1.3, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

200 g drůbežích jater, 1000 ml vody, 200 ml mléka polotučného, masox 13 g, 200 g vajec, 10 g másla, 20 g mouky polohrubé játra nebo houby, dáme vařit do vody s masoxem a libečkem, vejce osmažíme na másle, do uvařených hub přidáme mléko s moukou, zavaříma a přidáme vejce, dochutíme solí, pepřem.

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři