Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Treska pečená s paprikou a rajčaty

Zpět
  • Autor: Martina M.
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, citronová šťáva

Energetická hodnota celkem: 916 kJ

Bílkoviny (g): 25, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 15, SAFA (g): 1, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Na pekáček dáme lžíci oleje, cibuli, papriky a rajčata. Na zeleninu vložíme tresku posypanou kořenící směsí na ryby. Pečeme ve vyhřáté troubě cca 30-45´ na 180-200°C Vhodnou přílohou jsou brambory, bramborová kaše, nebo krajíček žitného chleba

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

20. 10. 2013 22:28
Moc dobré!
19. 10. 2013 18:07
dnes dělám k večeři, doufám, že stihnu vyfotit :)
16. 10. 2013 23:29
To je fajn, já teď zjistila, že rybku zařazuji tak 3-4 týdně :) to je fajn ne? zbytek mého jídelníčku tvoří kuřecí, krůtí a malinko hovězí i vepřové, ale to vážně jen nepatrně, ryba vážně vyhrává
08. 10. 2013 07:48
Tohle vařím, jenom to dělám na pánvi a rybku na kousky a říkám tomu maďarská ryba...a je to moc dobré!
04. 10. 2013 15:11
jé děkuji :)
04. 10. 2013 14:56
To bude dobrota !Dávám 100 bodů .
04. 10. 2013 14:37
a co fotka Marťo??

Naši partneři