Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Treska s bramborem a zeleninou

Zpět
  • Autor: Martina M.
  • Doba přípravy (min.): 25
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

koření na ryby, sůl

Energetická hodnota celkem: 760 kJ

Bílkoviny (g): 23, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 9, SAFA (g): 1, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Tresku okořeníme a na rozpálené pánvi opečeme z obou stran pod poklicí. Zeleninu ochutíme dle vlastních potřeb, zakápneme olivovým olejem, rybku posypeme pórkem a podáváme s bramborem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

09. 10. 2013 12:23
krásné
05. 10. 2013 23:43
obyčejně upravená ryba s bramborem a jak to pěkně vypadá, bych si normálně dala! jinak máš u mě hvězdičku na úpravu :)
04. 10. 2013 15:04
tak to je lepší :)

Naši partneři