Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Treska s žampióny a zakysanou smetanou

Zpět
  • Autor: Gogosek
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 966 kJ

Bílkoviny (g): 21, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 7, SAFA (g): 6, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Na polovině oleje si zpěníme nakrájenou cibulku a česnek, přidáme žampiony a podusíme do měkka. Nakonec vmícháme zakysanou smetanu a dochutíme solí a pepřem. Na druhé polovině oleje opečeme tresku a podlijeme troškou vody. Když je treska hotová, navrstvíme nahoru žampionovou směs a chviličku pod pokličkou zapečeme. A posypeme pažitkou.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

15. 10. 2013 17:34
Dnes jsem tvůj recept dělala, jen jsem místo zakysané smetany použila cottage a byla to dobrota:-)
15. 10. 2013 13:24
Dneska jsem zkoušela recept obměnit, místo žampiónu jsem použila Hlívu

Naši partneři