Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Treska s jogurtem

Zpět
  • Autor: Tamara K.
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl

Energetická hodnota celkem: 1391 kJ

Bílkoviny (g): 41, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 16, SAFA (g): 5, Cukry (g): 14, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Tresku okořeníme, vložíme do pekáčku, nebo keramické misky na pokrájenou cibuli, zalijeme jogurtem smíchaným s vejcem a špetkou soli. Pekáček přiklopíme, nebo uzavřeme alobalem.Ve vyhřáté troubě pečeme 30 minut přikryté a zbytek odkryté na 200-220°C.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

22. 10. 2013 08:09
To mě vůbec nenapadlo, dělám po slepu :) Doplním!!!!!
22. 10. 2013 07:59
Holky, je tam doba přípravy 60 minut, tak to bude spíš do trouby.
16. 10. 2013 07:50
Asi bych to dělala na pánvi,ale třeba nám to tu ještě upřesní :-))
16. 10. 2013 07:45
MOžná jsem nechápavá :-O
Recept mě láká, ale nevím, co se s treskou dělá? Peče? Na pánvi nebo jinak? Ta informace mi tam chybí. Nerozumím. Škoda.

Naši partneři