Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Jablková buchta

Zpět
  • Autor: RohLenka
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 20.00

Ingredience

Dochucovadla:

vanilka, prášek do pečiva, 2 lžičky jedlé sody

Energetická hodnota celkem: 20568 kJ

Bílkoviny (g): 75, Tuky (g): 226, Sacharidy (g): 646, SAFA (g): 29, Cukry (g): 260, Vláknina (g): 50, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1028 kJ

Bílkoviny (g): 3.8, Tuky (g): 11.3, Sacharidy (g): 32.3, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 13, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Jablka nastrouhejte. Z ingrediencí vytvořte těsto. Těsto vylejte na plech vymazaný a vysypaný moukou. Pečte dozlatova.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři