Kategorie receptů
- Autor: afrais
- Doba přípravy (min.): 20
- STOB recept
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej olivový | 8 |
Česnek | 30 |
Cibule | 100 |
rajčata v plechu | 400 |
cizrna v plechu | 400 |
Bulgur pšeničný | 120 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, chilli, petrželka
Energetická hodnota celkem: 4555 kJ
Bílkoviny (g): 48,
Tuky (g): 13,
Sacharidy (g): 182,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 39,
Vláknina (g): 60,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 1518 kJ
Bílkoviny (g): 16, Tuky (g): 4.3, Sacharidy (g): 60.7, SAFA (g): 0.7, Cukry (g): 13, Vláknina (g): 20, Sůl (g): 1.7
Postup přípravy
Uvaříme bulgur. Na oleji osmahneme cibuli, přidáme slitou cizrnu a loupaná rajčata, okořeníme (nešetříme!), přidáme česnek a nakonec smícháme s bulgurem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.