Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Sleď s čenekem

Zpět
  • Autor: Martina M.
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Sleď150
Bulgur (v suchém stavu)33

Dochucovadla:

citrón, koření na ryby

Energetická hodnota celkem: 1545 kJ

Bílkoviny (g): 31, Tuky (g): 15, Sacharidy (g): 25, SAFA (g): 4, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Vykuchaného sledě omyji a uvnitř ho potřu postrouhaným česnekem, zastříknu citronovou šťávou, navrch z obou stran posypu kořením na ryby a znovu pokapu citrónem. Peču asi 25-30 minut na pekáčku s pečícím papírem na 200°C. Jako přílohu jsem zvolila bulgur.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři