Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Fazole s kuřecím masem v pitta chlebu

Zpět
  • Autor: slunko13
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 3903 kJ

Bílkoviny (g): 77, Tuky (g): 19, Sacharidy (g): 102, SAFA (g): 3, Cukry (g): 30, Vláknina (g): 25, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1952 kJ

Bílkoviny (g): 38.5, Tuky (g): 9.5, Sacharidy (g): 51, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 15, Vláknina (g): 12.5, Sůl (g): 1.5

Postup přípravy

Pórek vrazíme na olej na pánev, přidáme kuře a česnek. Fazole z konzervy slijeme a přidáme. Po té přidáme rajčata a okořeníme.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři