Kategorie receptů
- Autor: raduskaT
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Česnek | 30 |
Beskydský bílý jogurt Kunín | 300 |
Cizrna (v suchém stavu) | 100 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř, kurkuma, vegeta
Energetická hodnota celkem: 2323 kJ
Bílkoviny (g): 32,
Tuky (g): 14,
Sacharidy (g): 70,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 23,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 387 kJ
Bílkoviny (g): 5.3, Tuky (g): 2.3, Sacharidy (g): 11.7, SAFA (g): 1.2, Cukry (g): 3.8, Vláknina (g): 2.7, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Cizrnu namočíme přes noc, ráno povaříme v čisté vodě 30 min. Poté scedíme a přidáme bílý jogurt, česnek prolisovaný, sůl, mletý pepř, můžeme i kurkumu.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.