Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Milánské špagety

Zpět
  • Autor: muriela
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 5.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, oregano

Energetická hodnota celkem: 13927 kJ

Bílkoviny (g): 217, Tuky (g): 144, Sacharidy (g): 289, SAFA (g): 67, Cukry (g): 59, Vláknina (g): 26, Sůl (g): 9

Energetická hodnota na 1 porci: 2785 kJ

Bílkoviny (g): 43.4, Tuky (g): 28.8, Sacharidy (g): 57.8, SAFA (g): 13.4, Cukry (g): 11.8, Vláknina (g): 5.2, Sůl (g): 1.8

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme na drobno, česnek na plátky, maso umeleme, rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kousky, nebo použijeme konzervované ve vlastní šťávě. Na oleji orestujeme cibuli s česnekem a čerstvě nadrceným pepřem. Až cibule zesklovatí, přidáme maso a orestujeme. Až se maso zatáhne, přidáme protlak s kečupem a také zarestujeme, přidáme hrst oregana, lehce osolíme a promícháme. Nakonec přidáme rajčata, promícháme, přikryjeme pokličkou, a asi 10 minut dusíme. Dochutíme(sůl, pepř, oregano). Podáváme se špagetami, posypané parmezánem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři