Kategorie receptů
- Autor: Modroocka66
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže | 100 |
Těstoviny (v suchém stavu) | 100 |
Fazolové lusky sterilované (Bonduelle) | 80 |
Olej olivový | 10 |
Paprika sterilovaná | 30 |
Energetická hodnota celkem: 2424 kJ
Bílkoviny (g): 37,
Tuky (g): 13,
Sacharidy (g): 78,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1212 kJ
Bílkoviny (g): 18.5, Tuky (g): 6.5, Sacharidy (g): 39, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
uvařt těstoviny.,kuřecí osolíme opepříme a opečem na trošce oleje.dáme do mídy i z výpekem přidámefazolky,kapie a feferonku ,nasekanou pažitku nebo petrželku a pár kapek citronové štávypromíchat dosolit
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.