Sledujte nás:

Všechny recepty STOB najdete také v programu Sebekoučink!

Tuňáková pomazánka s kapary

Zpět
  • Autor: Karolína Fourová
  • Doba přípravy (min.): 20
  • STOB recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 2033 kJ

Bílkoviny (g): 45, Tuky (g): 32, Sacharidy (g): 5 SAFA (g): 11 Cukry (g): 3 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 1017 kJ

Bílkoviny (g): 22.5, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 2.5 SAFA (g): 5.5 Cukry (g): 1.5 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 2

Postup přípravy

Vejce uvaříme natvrdo a necháme vychladnout. Poté v robotu nebo tyčovým mixérem rozmixujeme do hladka tuňáka, žervé light a šťávu z poloviny citrónu, osolíme a opepříme. Vejce oloupeme, nakrájíme na malé kostičky a jemně vmícháme do pomazánky. Na závěr přidáme lžíci malých kaparů. Podáváme s celozrnným pečivem nebo jako dip k zelenině pokrájené na hranolky.

Fotografie

Hodnocení (15 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

29. 10. 2017 08:35
Diky. Urcite vyzkousim.
23. 10. 2017 09:40
Tuňáka mám ráda v jakékoli podobě.
23. 10. 2017 09:01
Máš to hezky upravené. Dělám podobně jen bez kaparů -:)
02. 04. 2017 20:12
Něco podobného dělám, mám tohle moc ráda :-)
23. 01. 2017 19:58
To vypadá luxusně zítra jdu hned zkusit.:):)
29. 07. 2016 11:44
Tuňákovou pomazánku (tuňák, vejce a gervais) miluji, díky za inspiraci, ochutím ještě přídavkem kaparů.

Naši partneři