Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Chléb špaldový

Zpět
  • Autor: Martina M.
  • Doba přípravy (min.): 120
  • Uživatelský recept
  • Porce: 20.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl 1 lžička

Energetická hodnota celkem: 6007 kJ

Bílkoviny (g): 50, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 266, SAFA (g): 2, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 15, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 300 kJ

Bílkoviny (g): 2.5, Tuky (g): 0.7, Sacharidy (g): 13.3, SAFA (g): 0.1, Cukry (g): 0.4, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Připravíme si kvásek z droždí, tří lžic vody a dvou lžic mouky. Poté vše smícháme a zaděláme těsto, necháme 40 minut kynout. Pak těsto propracujeme, dáme do formy a znovu necháme kynout asi 40 minut. Pečeme 15 minut na 220 stupňů a dalších 30 minut na 180 stupňů.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři