Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

segedinský guláš

Zpět
  • Autor: klckar36
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 10.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 11521 kJ

Bílkoviny (g): 182, Tuky (g): 176, Sacharidy (g): 100, SAFA (g): 57, Cukry (g): 34, Vláknina (g): 37, Sůl (g): 9

Energetická hodnota na 1 porci: 1152 kJ

Bílkoviny (g): 18.2, Tuky (g): 17.6, Sacharidy (g): 10, SAFA (g): 5.7, Cukry (g): 3.4, Vláknina (g): 3.7, Sůl (g): 0.9

Postup přípravy

kysele zelí vložíme do hrnce, zalijeme asi 1l vody (ať je zelí zalité) a vaříme. mezítím si do tlakáče vložíme olej, cibuli osmáhneme a přidáme maso. trochu ho opražíme, a přidáme červenou papriku, zalijeme vodou a vaříme cca 15 min do změknutí. Až se uvaří zelí, tak si smícháme mouku s cca 300 ml vody a zahustíme zelí. pak vmícháme do zelí maso se šťávou a promícháme, dochutíme masoxem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři