Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Srnčí katův šleh

Zpět
  • Autor: IvaMi
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 5.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 6229 kJ

Bílkoviny (g): 193, Tuky (g): 59, Sacharidy (g): 33, SAFA (g): 9, Cukry (g): 20, Vláknina (g): 10, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1246 kJ

Bílkoviny (g): 38.6, Tuky (g): 11.8, Sacharidy (g): 6.6, SAFA (g): 1.8, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.6

Postup přípravy

Na oleji (50 g) osmahleme cibuli (150 g), přidáme maso nakrájené na malé kousky (já dělám ze srnčí kýty - 850 g), osolíme a omepříme. Já vařím va papiňáku cca 20-25 minut, potom přidáme na malé kousky nakrájenou červenou papriku (200 g) , 2 kyselé okurky, jednu čili papričku (jen kdo má rád pikantní). Podusíme a nakonec vmícháme kečup (60 g).

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři