Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

kapr se zeleninou

Zpět
  • Autor: Maagdalena
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl, pepř, kmín

Energetická hodnota celkem: 5027 kJ

Bílkoviny (g): 106, Tuky (g): 75, Sacharidy (g): 24, SAFA (g): 37, Cukry (g): 13, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1257 kJ

Bílkoviny (g): 26.5, Tuky (g): 18.8, Sacharidy (g): 6, SAFA (g): 9.3, Cukry (g): 3.3, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Pečeme v pekáčku: Kapr s kůží, zakapeme citrónem, osolíme, opepříme, kmín, zasypeme moukou, přidáme cibuli a různé druhy kořenové zeleniny, kousek másla a trochu vody. Schováme pod alobal a pečeme na 250 St.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři