Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Ovesný štrůdl

Zpět
  • Autor: smahova
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 80.00

Ingredience

Dochucovadla:

Skořice

Energetická hodnota celkem: 5008 kJ

Bílkoviny (g): 41, Tuky (g): 29, Sacharidy (g): 187, SAFA (g): 11, Cukry (g): 35, Vláknina (g): 13, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 63 kJ

Bílkoviny (g): 0.5, Tuky (g): 0.4, Sacharidy (g): 2.3, SAFA (g): 0.1, Cukry (g): 0.4, Vláknina (g): 0.2, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Smícháme vločky, vodu, jogurty a med. Polovinu dáme na plech s pečicím papírem, na vrch dáme jablka se skořicí a přikryjeme druhou polovinou těsta. pečeme ve vyhřáté troubě na 200 °C asi 30 minut.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři