Kategorie receptů
- Autor: becvarmiroslav
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže | 630 |
Celer bulva | 100 |
Brokolice | 320 |
Pór | 180 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 70 |
Vejce celá průměr | 160 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 100 |
Energetická hodnota celkem: 7462 kJ
Bílkoviny (g): 186,
Tuky (g): 94,
Sacharidy (g): 47,
SAFA (g): 17,
Cukry (g): 30,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 746 kJ
Bílkoviny (g): 18.6, Tuky (g): 9.4, Sacharidy (g): 4.7, SAFA (g): 1.7, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.