Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

řepná polévka

Zpět
  • Autor: navarak
  • Uživatelský recept
  • Porce: 10.00

Ingredience

Dochucovadla:

pepř a sůl

Energetická hodnota celkem: 6158 kJ

Bílkoviny (g): 41, Tuky (g): 51, Sacharidy (g): 205, SAFA (g): 34, Cukry (g): 89, Vláknina (g): 36, Sůl (g): 41

Energetická hodnota na 1 porci: 616 kJ

Bílkoviny (g): 4.1, Tuky (g): 5.1, Sacharidy (g): 20.5, SAFA (g): 3.4, Cukry (g): 8.9, Vláknina (g): 3.6, Sůl (g): 4.1

Postup přípravy

řepu oloupeme a nakrájíme na kostky a dáme vařit do vývaru z masoxu.Po změknutí vyndáme a vývar dochutíme solí pepřem,octem a prolisovaným česnekem,krátce povaříme zahustíme smetanou smíchanou s moukou,znovu krátce povaříme a přidáme zpět řepu.Na ozdobení použijeme nasekanou petrželku.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři