Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kuřecí polévka po čínsku

Zpět
  • Autor: Orlice
  • Doba přípravy (min.): 50
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

Pepř a sůl

Energetická hodnota celkem: 1671 kJ

Bílkoviny (g): 66, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 26, SAFA (g): 1, Cukry (g): 14, Vláknina (g): 11, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 418 kJ

Bílkoviny (g): 16.5, Tuky (g): 0.8, Sacharidy (g): 6.5, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Do 1,25 l osolené horké vody dáme vařit na 30 minut 250 g kuřecích prsíček bez kůže, 4 oloupané žampiony, přidáme 1 mrkev, 1 stonek řapíkatého celeru, 2 cm oloupaného zázvoru, 2 stroužky česneku, 1 menší cibuli. Scedíme, maso pokrájíme na nudličky, žampiony na plátky, mrkev na kostičky, přidáme do vývaru společně s 3 na nudličky nakrájenými čerstvými řapíkatými celery, na drobné kostičky nakrájenou chilli papričkou, nasekanou petrželkou, celerovou natí.a zvlášť uvařímými nudlemi /mohou být čínské, rýžové nebo i naše/.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři