Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Zapíkané zemáky s kysaným zelím

Zpět
  • Autor: chabra
  • Doba přípravy (min.): 120
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl grilovací koření pepř

Energetická hodnota celkem: 8866 kJ

Bílkoviny (g): 219, Tuky (g): 37, Sacharidy (g): 219, SAFA (g): 20, Cukry (g): 33, Vláknina (g): 34, Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 1478 kJ

Bílkoviny (g): 36.5, Tuky (g): 6.2, Sacharidy (g): 36.5, SAFA (g): 3.3, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 5.7, Sůl (g): 0.8

Postup přípravy

Oloupeme zemáky a nakrájíme na kolečka. Rozprostřeme na pekoček a pokryjeme vrstvou zelí a masem s cibulou. Pak dáme ještě vrstvu zelí a zadeklujeme zemákama. Po hodině pečení zalejeme kysanou smetanou ředěnou mlíkem. Tak.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

28. 11. 2013 12:01
No jsem zvědavá, jaká to bude dobrota :)

Naši partneři