Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Žemlovka s jablky a tvarohem

Zpět
  • Autor: kentuska
  • Doba přípravy (min.): 90
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 9567 kJ

Bílkoviny (g): 79, Tuky (g): 48, Sacharidy (g): 380, SAFA (g): 23, Cukry (g): 235, Vláknina (g): 20, Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 1595 kJ

Bílkoviny (g): 13.2, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 63.3, SAFA (g): 3.8, Cukry (g): 39.2, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 0.7

Postup přípravy

Mísu vymažeme máslem a vysypeme strouhankou. Klademe kolečka rohlíků namočených zespodu do mléka. Na ně tvarohovou směs (tvaroh, 100g cukru moučka, žloutky, 2 lžíce mléka), pak nastrouhaná jablka. Celé zopakujeme a končíme vrstvou rohlíků. Na půl hodiny zapékáme při 180°C, pak přidáme vyšlehaný sníh z bílků s cukrem (60g moučkového) a dopečeme 5-8 minut.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři