Kategorie receptů
- Autor: Tereza.Cisarova
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Med | 90 |
Jablka | 1000 |
Hi-maize | 15 |
Piškoty tradiční | 200 |
Puding prášek | 80 |
Dochucovadla:
Můžeme ochutit skořicí.
Energetická hodnota celkem: 7382 kJ
Bílkoviny (g): 24,
Tuky (g): 12,
Sacharidy (g): 380,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 230,
Vláknina (g): 27,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 923 kJ
Bílkoviny (g): 3, Tuky (g): 1.5, Sacharidy (g): 47.5, SAFA (g): 0.4, Cukry (g): 28.8, Vláknina (g): 3.4, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Jablka oloupeme, vykrájíme jádřince, nakrájíme na malé kousky a rozvaříme na kaši. Do rozvařených jablek nasypeme cukr nebo nalijeme med, Hi-maize a puding (vanilkový). Do dortové formy dáme folii a vrstvu piškotů, piškoty (200-240g) zalijeme jablečným pudinkem a znovu navrstvíme piškoty - opakujeme dokud máme směs a piškoty. Necháme vychladnout, můžeme servírovat s jogurtem či zakysanou smetanou. (převzatý recept)
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.