Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Jablečný dort

Zpět

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Med90
Jablka1000
Hi-maize15
Piškoty tradiční200
Puding prášek80

Dochucovadla:

Můžeme ochutit skořicí.

Energetická hodnota celkem: 7382 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 380, SAFA (g): 3, Cukry (g): 230, Vláknina (g): 27, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 923 kJ

Bílkoviny (g): 3, Tuky (g): 1.5, Sacharidy (g): 47.5, SAFA (g): 0.4, Cukry (g): 28.8, Vláknina (g): 3.4, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Jablka oloupeme, vykrájíme jádřince, nakrájíme na malé kousky a rozvaříme na kaši. Do rozvařených jablek nasypeme cukr nebo nalijeme med, Hi-maize a puding (vanilkový). Do dortové formy dáme folii a vrstvu piškotů, piškoty (200-240g) zalijeme jablečným pudinkem a znovu navrstvíme piškoty - opakujeme dokud máme směs a piškoty. Necháme vychladnout, můžeme servírovat s jogurtem či zakysanou smetanou. (převzatý recept)

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři