Kategorie receptů
- Autor: danica zapletalova
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Zelí bílé hlávkové | 620 |
Mrkev | 200 |
Sójové kostky, nudličky, plátky, granulát (Bona Vita) | 100 |
Masox (hotový výrobek) | 20 |
Eidam 30% | 50 |
Dochucovadla:
sůl, adžika
Energetická hodnota celkem: 2542 kJ
Bílkoviny (g): 71,
Tuky (g): 10,
Sacharidy (g): 61,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 34,
Vláknina (g): 54,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 847 kJ
Bílkoviny (g): 23.7, Tuky (g): 3.3, Sacharidy (g): 20.3, SAFA (g): 2, Cukry (g): 11.3, Vláknina (g): 18, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Sojové maso uvaříme v osolené vodě, ve které jsme rozpustili bujon dle návodu. Zelí a mrkev nakrájíme na nudličky, krátce osmahneme, podlijeme vývarem ze sojového masa a podusíme. Sojové maso vymačkáme, okořeníme a osmahneme na pánvi. Vše poté smícháme, posypeme sýrem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.