Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Játra na cibulce

Zpět
  • Autor: Kellerka
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 3.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, masox, pepř, drcený kmín

Energetická hodnota celkem: 6933 kJ

Bílkoviny (g): 126, Tuky (g): 25, Sacharidy (g): 223, SAFA (g): 10, Cukry (g): 11, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 2311 kJ

Bílkoviny (g): 42, Tuky (g): 8.3, Sacharidy (g): 74.3, SAFA (g): 3.3, Cukry (g): 3.7, Vláknina (g): 2.7, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Na oleji osmahneme cibulku s kmínem, přidáme na kostky nakrájená játra. Po pár minutách podlijeme vodou nebo vývarem, necháme dusit 10-15 min. Zahustíme moukou rozmíchanou v trošce vody. Povaříme 10 min. a můžeme podávat s rýží.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři