Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Domácí klobásky na pivě

Zpět
  • Autor: .lelinka.
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Pivo tmavé 11°300
Klobása ostravská600
Cibule228
Česnek6
Med16
Kečup96

Energetická hodnota celkem: 6005 kJ

Bílkoviny (g): 96, Tuky (g): 72, Sacharidy (g): 96, SAFA (g): 32, Cukry (g): 54, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 17

Energetická hodnota na 1 porci: 1001 kJ

Bílkoviny (g): 16, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 16, SAFA (g): 5.3, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 2.8

Postup přípravy

Klobásky si do půlky rozřízneme, vyplníme cibulí a vyskládáme do pekáčku plného cibule. Nyní si připravíme kečup s utřeným česnekem a medem. Touto směsí klobásky potřeme. Poté zalijeme pivme a dáme do trouby péct.

Fotografie

Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

13. 12. 2013 21:39
Šikulka, jsem sice po skvělé večeři, ale když vidím tu fotku, no vůbec na to nemám chuť .-D
13. 12. 2013 20:50
Vypadá to hezky :-)))
13. 12. 2013 20:33
Nooo prostě ta má drahá polovička bez masa ani rádu tak aspoň tak no :-)

Naši partneři