Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kapr na leču

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 35
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, česnek, špetka provensálských bylinek

Energetická hodnota celkem: 7209 kJ

Bílkoviny (g): 211, Tuky (g): 69, Sacharidy (g): 59, SAFA (g): 28, Cukry (g): 38, Vláknina (g): 12, Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 1802 kJ

Bílkoviny (g): 52.8, Tuky (g): 17.3, Sacharidy (g): 14.8, SAFA (g): 7, Cukry (g): 9.5, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 1.3

Postup přípravy

Kapří filety potřeme solí s česnekem položíme do pekáčku na nakrájená rajčata, papriky a cibuli , která jsme lehce osolili. Vložíme do trouby (lze dělat i v remosce) vyhřáté na 200stupňů. Po patnácti minutách zasypeme strouhaným sýrem a necháme dopéct do růžova. Můžeme přidat vločku másla pro chuť.

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři