Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

grilovaný kapr

Zpět
  • Autor: kabaga
  • Doba přípravy (min.): 10
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kapr800
Citronová šťáva50
Olej olivový50

Dochucovadla:

sůl, citronová šťáva, olej

Energetická hodnota celkem: 6150 kJ

Bílkoviny (g): 144, Tuky (g): 98, Sacharidy (g): 4, SAFA (g): 21, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1538 kJ

Bílkoviny (g): 36, Tuky (g): 24.5, Sacharidy (g): 1, SAFA (g): 5.3, Cukry (g): 0.8, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Připravené porce kapřích podkov (naložené do citronové šťávy a olivového oleje) dále na rošt a pečeme z každé strany cca 5 minut. Nakonec osolíme.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři