Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Katův šleh

Zpět
  • Autor: effe2
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

2 lžíce kečupu

Energetická hodnota celkem: 1479 kJ

Bílkoviny (g): 48, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 10, SAFA (g): 3, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 740 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 6.5, Sacharidy (g): 5, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Maso nakrájíme na tenké nudličky, osolíme, opeříme a na trošce oleje orestujeme. Přidáme nakrájenou cibuli, necháme ji zesklovatět, dále přidáme překrájené kapie, okurky a čerstvé chilli nebo feferonku a krátce podusíme. Nakonec směs ochutíme kečupem, worcesterskou omáčkou a prohřejeme.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři