Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kuřecí maso na šťávě s paprikou

Zpět
  • Autor: Lenka Kvi
  • Doba přípravy (min.): 1
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl,pepř,masox

Energetická hodnota celkem: 2700 kJ

Bílkoviny (g): 118, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 23, SAFA (g): 3, Cukry (g): 14, Vláknina (g): 9, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 675 kJ

Bílkoviny (g): 29.5, Tuky (g): 1.8, Sacharidy (g): 5.8, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

kuřecí prsa osolíme,opepříme a orestujeme na cibulce.Podlejeme vodou,přidáme masox a sterilovanou červenou papriku.Až je maso měkké šťávu zahustíme hraškou dle potřebý.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři