Kategorie receptů
- Autor: keepinka
- Doba přípravy (min.): 90
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Dochucovadla:
chilli mlete, kmin, polovina svitku skorice
Energetická hodnota celkem: 7127 kJ
Bílkoviny (g): 175,
Tuky (g): 25,
Sacharidy (g): 166,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 65,
Vláknina (g): 73,
Sůl (g): 11
Energetická hodnota na 1 porci: 1188 kJ
Bílkoviny (g): 29.2, Tuky (g): 4.2, Sacharidy (g): 27.7, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 10.8, Vláknina (g): 12.2, Sůl (g): 1.8
Postup přípravy
Na oleji osmazime cibulku s cesnekem. Az zmeknou, pridame chilli papricku, mlete chilli a kmin. Po 2 minutach pridame maso a michame, dokud se nerozdeli na male kousky. Osolime, opeprime, pridame cukr, rajcatovy protlak a jeste chvili opekame. Nakonec pridame nakrajena rajcata a vodu a dusime na mirnem plameni asi hodinu, hodinu a pul. Na poslednich 15 min pridame fazole a skorici.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.