Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Chilli con carne (s krutim masem)

Zpět
  • Autor: keepinka
  • Doba přípravy (min.): 90
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

chilli mlete, kmin, polovina svitku skorice

Energetická hodnota celkem: 7127 kJ

Bílkoviny (g): 175, Tuky (g): 25, Sacharidy (g): 166, SAFA (g): 9, Cukry (g): 65, Vláknina (g): 73, Sůl (g): 11

Energetická hodnota na 1 porci: 1188 kJ

Bílkoviny (g): 29.2, Tuky (g): 4.2, Sacharidy (g): 27.7, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 10.8, Vláknina (g): 12.2, Sůl (g): 1.8

Postup přípravy

Na oleji osmazime cibulku s cesnekem. Az zmeknou, pridame chilli papricku, mlete chilli a kmin. Po 2 minutach pridame maso a michame, dokud se nerozdeli na male kousky. Osolime, opeprime, pridame cukr, rajcatovy protlak a jeste chvili opekame. Nakonec pridame nakrajena rajcata a vodu a dusime na mirnem plameni asi hodinu, hodinu a pul. Na poslednich 15 min pridame fazole a skorici.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři