Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Krůtí maso v mrkvi

Zpět
  • Autor: olivaoliva
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl

Energetická hodnota celkem: 4940 kJ

Bílkoviny (g): 148, Tuky (g): 29, Sacharidy (g): 81, SAFA (g): 7, Cukry (g): 38, Vláknina (g): 19, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1235 kJ

Bílkoviny (g): 37, Tuky (g): 7.3, Sacharidy (g): 20.3, SAFA (g): 1.8, Cukry (g): 9.5, Vláknina (g): 4.8, Sůl (g): 0.8

Postup přípravy

Na oleji se opeče na kostky nakrájené krůtí prso. Po zatažení se maso vyndá, ve zbylém oleji se zpění cibule a opeče na kolečka nakrájená mrkev. Pak se vrátí maso, zapráší lžící hladké mouky, podlije připraveným drůbežím vývarem, osolí a za občasného míchání dusí do měkka (jak masa, tak mrkve). Jídlo má mít konzistenci velmi husté bramboračky. Podává se s bramborem, nebo samotné. Slepičí vývar Vitana je v receptu proto, že v databázi jiný není. Já si vařím vlastní.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři