Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

BRAMBERÁK

Zpět
  • Autor: kabaga
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Uživatelský recept
  • Porce: 5.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, chilli, česnek

Energetická hodnota celkem: 5650 kJ

Bílkoviny (g): 141, Tuky (g): 40, Sacharidy (g): 108, SAFA (g): 11, Cukry (g): 60, Vláknina (g): 29, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1130 kJ

Bílkoviny (g): 28.2, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 21.6, SAFA (g): 2.2, Cukry (g): 12, Vláknina (g): 5.8, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Maso nakrájíme na malé kousky, orestujeme na rozpáleném oleji, přidáme na měsíčky nakrájenou cibuli, houby, česnek a nalijeme rajskou dřeň (pasata) a vše dusíme dokud maso nebude měkké. Nakonec přidáme na kolečka nakrájený pórek a papriku a ještě krátce dusíme tak, aby naposledy přidaná zelenina byla na skus pevná. Dle chuti osolíme, opepříme a přidáme pálivou chilli papričku. Podáváme s bramboráčky, bramborovými placičkami nebo rýží..

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři